TROTS na doorbreken dagelijkse routine via selfpersuasion & just do it

IK BEN TROTS op MAM
In april 2018 daalde haar nierfunctie zodanig dat er echt #gedragsverandering moest plaatsvinden. En wat nu? Is het nog te stabiliseren of kan de nierfunctie misschien nog iets omhoog? Op welke manier en wie kan helpen? En dan blijkt ook nog dat je het zelf moet uitzoeken en reguliere geneeskunde niet veel bijdraagt een constructieve ondersteuning.

Ik ervaar in mijn werk hoe moeilijk het al niet is om gedragsverandering bij anderen tot stand te brengen.
Laat staan bij je eigen kinderen of famile. Dus ondersteuning was nodig en via Andrea kwam ik met mam terecht bij een bijzondere natuurarts die veel tijd nam voor diagnose en vooral haar positieve benadering en begeleiding deed mam extra motiveren om actie te ondernemen om uit te proberen wat wel en niet passend is binnen haar leefstijl. (ook weer mooi passend bij #LimburgPositiefGezond

And so she did met kleine stapjes zoals minder zout nuttigen, extra supplementen, opdrachten en testen, zoon die regelmatig meekookt en deels meedoet met aanpassing leefstijl en nog meer water enz. Een beetje gedragsveranderingstechnieken vanuit #TheLabofLife en postacademische opleiding Behavior Change Group/ Radboud Universiteit via hulp van zoonlief , maar vooral de door Power en #selfpersuasion en aanleren routine van mam ging de nierfunctie zelfs weer omhoog en afgelopen week de complimenten van cardioloog en ook de natuurarts en dat moest gevierd worden met lunch bij Luigi's Trattotia/Pirandello Winselerhof Landgraaf Oostwegel Collection. Nadat de weerstand bij haar was doorbroken ging het rap met vallen en opstaan-> Trots op deze bijna 87 jarige mam xxx JOHN

p.s. en alle andere geheime,gehanteerde gedragsveranderingstechieken kan ik je laten ervaren bij de vitaliteitstraining The Lab of Life; download hier de vernieuwde brochure

hpn trots.png
John KistermannComment