Creatieve oplossingen, hulp & humor die je verder helpen voor innovatie met of zonder chocolade

Actueel nieuws 6 juni 2019 “ Vrachtwagen vol chocolade ramt vangrail”

Oh nee en wat als jij urenlang in de file zit en niet mag meehelpen om die chocolade uit de vrachtwagen over te hevelen naar een andere vrachtwagen?

Ik ging zelf onderweg in de auto meteen creatief denken hoe we fileproblemen sneller krijgen opgelost en ook denken hoe we middels positieve gedragsverandering anders kunnen omgaan met bestuurders/file-kijkers e.d.

Creatief denken levert vaak toffe innovaties op , maar dan moet de vraagstelling voor de helper wel duidelijk zijn. Bekijk hier de reclamespot van de “chocolade Japp”  waarin een rastafari uit zijn bestelbusje  stapt om een man langs de weg te helpen en hoe verloopt dit?

Meer leren over creatief denken

https://www.humanpowernow.com/aankomende-events/2019/1/9/56w6vmissf3smz89lmcfykl8g9suu6

Een deel van een snelweg in het westen van Polen  lag 9 mei 2018 erbij als een grote chocoladereep; zie hier de video.

Hoe zou de Rastafari uit de chocolade Japp-reclame hierop reageren?

En wat als jij de hele middag en avond in de file moest staan na het rammen van de vangrail door  deze vrachtwagen vol chocolade. Hoe krijgen we die chocolade snel overgeladen zonder uren te moeten wachten in de file?

En hoe krijgen we de filekijkers naar file-verminderaars middels positieve gedragsverandering?

Vrachtwagen vol chocolade ramt vangrail

AD/Turbantia Nieuws 6 juni 2019

Een vrachtwagen vol met chocolade heeft donderdagmiddag voor een grote ravage gezorgd op de A1 bij De Lutte. Het voertuig ramde achtereenvolgens de vangrail en een viaduct. De ravage is enorm, de weg zit grotendeels dicht.

De bovenkant van de truck werd bij het eenzijdige ongeval opengereten, waardoor een deel van de lading chocolade op de snelweg is beland.

Het ongeluk gebeurde in de richting van de Duitse grens. De weg is vanuit Hengelo grotendeels geblokkeerd. Het verkeer kan er alleen nog langs via de vluchtstrook, meldt de ANWB. Ook in tegenovergestelde richting - naar Hengelo - is een rijstrook afgesloten.

Verkeer moet rekening houden met vertraging, ook tijdens de avondspits. Naar verwachting wordt de weg pas weer tegen 20.00 uur volledig vrijgegeven.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. Hoe het met de chauffeur gaat, is eveneens niet duidelijk. Het lijkt erop dat de chocoladewagen niet is geplunderd.

japp.jpg
choco.jpg

Leer meer over creatief denken, inzetten gedragsveranderingstechniek humor e.d. via

https://www.humanpowernow.com/aankomende-events/2019/1/9/56w6vmissf3smz89lmcfykl8g9suu6