Back to All Events

Gratis informatie vitaliteits training The Lab of Life

  • SBO de Griffel 6 Heldevierlaan Heerlen, LI, 6415 SB Netherlands (map)

"Help yourself"

Gratis informatiebijeenkomst vitaliteitstraining The Lab of Life

Voor 'n betere balans tussen werk & privé

Woensdag 28 november 2018 18.30 - 19.45 uur

Locatie SBO de Griffel Heerlen

For free; gratis voor iedereen;

Je bent van harte welkom woensdagavond 28 november 2018 voor een workshop optimaal presteren én genoeg energie overhouden vóór zaken in het leven die jij belangrijk vindt. Lekkerder in je vel, thuis en op je werk.

Iedereen is welkom met een druk (werk-) leven waarin veel van ze wordt verwacht. We weten vaak wel dat we het anders willen, maar hoe kom je van willen naar doen? Met behulp van de nieuwste wetenschappelijke kennis ga je zelf aan de slag, op een manier die bij jou past via de vitaliteitstraining van The Lab of Life. Aanmelden onderaan deze pagina.

Meer informatie over deze training zie PDF brochure onderaan deze pagina https://www.humanpowernow.com/aankomende-events/2018/8/22/vitaliteitstraining-op-weg-naar-meer-balans-tussen-werk-priv-s4ktn-2hf3s


Gratis aanmelden voor deze informatiebijeenkomst via dit aanmeldformulier

Name *
Name
Phone
Phone


Thelaboflife weorkbalance.jpg