Over ons

Ieder individu en organisatie vraagt om een unieke benadering en dat is het startpunt bij  al onze ondersteuningsactiviteiten.

 
Fletsj.png

Samen met u maken we de kracht en energie in ieder individu meer zichtbaar. Ontdek hoe je ‘n betere balans verkrijgt tussen werk & privé. Ervaar op welke wijze eenieder eigen (werk)geluk creëert. En ontdek hoe je met eigen en andermans creativiteit problemen oplost, meer innovaties en werkplezier bereikt. Wees verbaasd hoe we weerstanden op een positieve wijze beïnvloeden tot gewenst gedrag voor eenieder. Kortom hoe worden mensen en organisaties nog krachtiger? (en tevens effectiever)

 

 
 
 
 
 

Knowledge and human power are synonymous

Francis Bacon 1618

 
Patroon.gif
 

Ontstaansgeschiedenis

Human Power Now wil meer de “human touch” terug zien in de interactie met mensen op het werk; de mens achter de werknemer, de leerling, de ouder enz... Gezien worden en de menselijke kant meer mogen laten zien waar dat gewenst en nodig is. Juist nu is "human touch" meer nodig dan ooit  door de bureaucratische inrichting van huidige werk en samenleving.

We stimuleren medewerkers uit bedrijven, organisaties en families om in hun eigen kracht te gaan staan en meer uit te gaan van kwaliteiten dan onmogelijkheden. In een samenleving waar Human Power Now meer wordt gehanteerd, kunnen meer mensen individueel en in groepsverband gemotiveerd en passievol binnen werk- en privésituatie excelleren .

We zien helaas dat de menselijke maat vaak in vele situaties en organisaties niet altijd zichtbaar is en niet ieder gezien en/of gehoord wordt. Er kan zoveel meer (letterlijke als figuurlijke) winst worden behaald om juist ieder authentieke mens zijn stem te geven. Ieder mens telt en door elkaar te ontmoeten en elkaar te leren vertrouwen ontstaat meer ruimte voor Human Power Now.

Wat is Human Power voor jou?

Dit vroegen we aan een aantal mensen met verschillende leeftijden, beroepen, interesses. Zie hier de video van 3 minuten die 31-10 2018 in première ging tijdens de studiedag de MENS achter het GEDRAG

 

John Kistermann

John is een pedagoog, gedragsveranderaar met ruime ervaring als trainer, docent, coach en adviseur. Vanuit Human Power Now ondersteunt hij mensen en organisaties om krachtiger, energieker, gelukkiger en creatiever te zijn. Daarnaast is hij werkzaam als docent en opleidingsmanager bij de Hogeschool Utrecht.

Na jarenlange ervaring in diverse functies en typen onderwijs en jeugdhulpverlening blijft John actief voor deze doelgroepen met scholing en training en zijn diverse nieuwe trainingen en activiteiten voor alle beroepsgroepen toegankelijk.

Binnen Human Power Now werkt hij nauw samen met anderen die ook een rol vervullen bij diverse activiteiten.

Zie diverse partners die aanwezig waren tijdens de startconferentie de MENS achter het GEDRAG 31-10-2018 op het Château St. Gerlach in Valkenburg https://www.humanpowernow.com/aankomende-events/2018/8/30/5etewdg69bwoat4tmfog858ujo0o4b?fbclid=IwAR1h0tmVwOvgojW5rpS_FswJMxL7UbQhkz5borP4hmUkiMXFpjJTsw3yKgc

En bekijk hier de aftermovie startconferentie de MENS achter het GEDRAG

 

Diensten

Daar ieder mens uniek is en iedere vraag weer anders is ingebed is er een divers aanbod van events en trainingen en worden alle vragen op maat beantwoord. Dat is meteen de kracht van al onze activiteiten:

Op uw eigen locatie of op inspirerende locaties verspreid in uw regio kom ik u of uw organisatie graag ondersteunen als pedagoog, gedragsveranderaar, vitaliteitstrainer, opvoedingsondersteuner, innovator creatief denken, coach, workshophouder, dagvoorzitter, spreker, teambuilder of in kader van oplossingen van werkdruk naar werkgeluk met ruime ervaring als trainer, docent, coach en adviseur.

Voorbeelden (team)scholingsactiviteiten

Human Power Now speelt in op het feit dat ieder mens uniek is en iedere scholingsvraag weer anders is ingebed. Daarom is er geen standaardaanbod in (team)scholingsactiviteiten en is er wel een  divers aanbod van events en trainingen en worden alle vragen op maat beantwoord. Dat is meteen de kracht van al onze activiteiten.

Om alsnog een indruk te krijgen welke (team)scholingsvragen om maat worden beantwoord, volgen hier enkele voorbeelden mogelijke scholingsactiviteiten.
Van werkdruk naar werkgeluk

U wilt een (nog) beter werkklimaat voor uw team creëren in een tijd waar veel aandacht is voor werkdruk en diverse onderzoeken het belang van preventieve acties aangeven om langdurig ziekteverzuim, stress en burn-out te voorkomen. Hoe kunt u iedere werknemer op zijn/haar eigen wijze meer werkgeluk te laten ervaren. We ondernemen activiteiten om ieder teamlid (nog) meer werkgeluk te laten ervaren.

Mogelijke inhouden

·         Analyse van ervaren werkdruk

·         Optionele teambijeenkomst(en) met informatie, kennis en skills

·         Interventies op team en/of individueel niveau

 

Praktijkgericht coachen

Meer effectief ieder teamlid bereiken met de juiste coachingstechniek? Leer diverse vormen van coachingstechnieken en zet deze technieken en werkvormen in die daadwerkelijk werkzaam zijn in de praktijk om verschillende werknemers optimaal te begeleiden.

Mogelijke inhouden

·         Oefenen basistechnieken en theorie coachingstechnieken

·         Vaardigheidstraining van coachingstechnieken zoals: rogeriaans

coachen, beeldcoaching, provocatieve coaching, coachen in de

natuur en andere technieken/werkvormen

·         Oefenen coachingstechnieken in de organisatie

·         Evaluatie effectiviteit van coachingstechnieken in de praktijk

 

 Gebruik weerstand als teamvoordeel

Hoe is het mogelijk dat altijd dezelfde teamleden ageren tijdens een teamoverleg? Wat maakt dat een vlijtige medewerker ondanks goede bedoelingen niet de afgesproken acties kan nakomen? Hoe die “ja/maar” collega tot een keuze krijgen. Meer inzicht verkrijgen in samenspel weerstanden en motivatie en inzetten om teamcommunicatie positief te beïnvloeden en samen doelen te bereiken?

Mogelijke inhouden

·         Analyse van communicatie in de organisatie

·         Optionele teambijeenkomst(en)

·         Interventies op team en/of individueel niveau

 

Be creative @work

Creatief denken is hot en is eigenlijk nooit weggeweest daar we binnen iedere werksituatie of privé regelmatig creatief dienen te zijn ten aanzien van vinden oplossingen of in kader van innovatie. De 21e eeuwse vaardigheid creativiteit of creatief denken gaat met name over de vaardigheid om nieuwe ideeën en/of oplossingen te kunnen bedenken en uit te werken. Aan de hand van een casus uit de dagelijkse praktijk gaan we creativiteitstechnieken toepassen om samen te komen tot nieuwe inzichten en/of  nieuwe ideeën en oplossingen.

Mogelijke inhouden

·         Basistechnieken creatief denken oefenen

·         Casuïstiek uitwerken van een actueel probleem in de organisatie

·         Implementeren van innovaties in de organisatie

 

 Energize-exercise before work

Hoe gaan uw teamleden met meer motivatie en energie aan het werk? Een variatie aan activiteiten en werkvormen passeren in (vroege ochtend-) sessies de revue waar teamleden aan deelnemen om te ontdekken wat hen motiveert en meer energie oplevert om de dag actiever te starten en/of na een dip gedurende de dag te herstarten

Mogelijke inhouden

·         Werkvormen en energizers ondergaan

·         Implementeren van passende werkvormen/energizers in de praktijk

·         Ondersteuning individuele werknemers bij toepassen implementaties

Een offerte aanvragen?

Name *
Name
Phone
Phone