Back to All Events

Meer energie en motivatie door balans te vinden wat je wilt en doet door vitaliteitstraining The Lab of Life Maastricht 03 april-12 juni 2019 18 - 20 uur


  • Het Coachhuis 45 Boschstraat Maastricht, LI, 6211 AT Netherlands (map)

Voor wie

De training is geschikt gebleken voor iedere medewerker:

  • Ongeacht leeftijd of geslacht

  • Van elk functieniveau, uit elke laag van de organisatie

  • Zowel preventief als curatief

  • Ook voor medewerkers met burn-out problematiek

Opzet en inhoud van de vitaliteitstraining

Deze bestaat uit 5 sessies van 2 uur. Doel van de training is gedragsverandering. Daarom zijn de sessies opgebouwd uit opdrachten waarbij de deelnemers individuele waarden en doelen vertalen naar praktische en blijvende veranderingen in hun dagelijks leven. Aan het einde van de training heeft elke deelnemer concreet handelingsperspectief om zelf een gezonde energiebalans in stand te houden. Om de resultaten te borgen, worden de persoonlijke leerdoelen en vitaliteitsstrategie vastgelegd in een online omgeving, die deelnemers na de training blijven raadplegen.
 

Sessie 1: Persoonlijke analyse

Hoe ziet je dagelijks leven er nu uit en wat zou je willen veranderen? Tijdens de eerste bijeenkomst laten we elke deelnemer zijn of haar eigen energieniveau en work-life balance in kaart brengen.


Sessie 2: Werken aan fysieke en mentale energie

Wat zijn je behoeften en welke omstandigheden hebben effect op je energiebalans? Tijdens de tweede sessie leren we deelnemers om signalen en weerstanden te herkennen en de theorie over fysieke en mentale energie in de praktijk te brengen.


Sessie 3: Reflectie op kwaliteiten, waarden & doelen

Wat vind je belangrijk in het leven? Waar ben je goed in? Hoe kun je persoonlijke doelen realiseren? Tijdens de derde sessie zoomen de deelnemers uit op hun persoonlijke kwaliteiten, waarden en doelen.


Sessie 4: Invulling persoonlijke vitaliteitsstrategie

Welke oude gewoontes heb je al kunnen veranderen en welk gedrag is lastiger aan te passen? Tijdens de vierde sessie leren deelnemers actief knelpunten te herkennen, patronen te doorbreken en hun self-efficacy te verhogen.


Sessie 5: Evaluatie en borging

Wat heb je bereikt en geleerd? En hoe kun je anticiperen op valkuilen en mogelijkheden die nog op je weg komen? Tijdens de laatste sessie analyseren de deelnemers het afgelopen
proces en kijken ze strategisch naar de toekomst, om tot blijvende gedragsverandering te komen.
 


Praktische informatie

Trainer: John Kistermann

Locatie: Het Coachhuis Maastricht, Boschstraat 45, 6211 AK Maastricht

Data:

sessie 1 woensdag 03 april 2019

sessie 2 woensdag 17 april 2019

sessie 3 woensdag 08 mei 2019

sessie 4 maandag 22 mei 2019

sessie 5 maandag 12 juni 2019

Tijd: 18.00 - 20.00 uur


Deelname en groepsgrootte

We laten trainingen doorgaan bij minimaal 4 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers is 12. Maak je geen zorgen om aan te sluiten. Iedereen die meedoet loopt tegen dezelfde uitdagingen aan. Dat maakt het juist zo prettig en leerzaam om samen deel te nemen aan deze training.

Kosten

Je kunt zelf het beste bepalen wat voor jouw financiële situatie handig is. Als deelnemer betaal je €725,- Dit is inclusief training, trainingslocatie, lesmateriaal en toegang tot de online portal waar we je vragen een voor en een nameting te doen. Wij zorgen ook voor koffie/thee & frisdrank :)

Vergoedingstip kosten

Overleg met je werkgever dat je wilt deelnemen aan de training. In de meeste gevallen zal jouw werkgever willen bijdragen en is er iets van een persoonlijk ontwikkelingsbudget waarmee dit vergoed kan worden. Bekijk daarnaast ook mogelijkheden voor vergoeding via de collectieve zorgverzekering van je werkgever. 

Aanmelden

Via onderstaand digitaal aanmeldingsformulier en daarna ontvang je nadere informatie omtrent start, voormeting en de factuur via The Lab of Life te Nijmegen.

Meer informatie

Ontvang een brochure per email en stuur een email naar john.kistermann@live.com

Ten slotte

Onze training is interessant voor alle organisaties die werken aan duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. De Lab of Life methode kan een belangrijke bijdrage leveren aan het creëren en behouden van een positief en productief werkklimaat. We komen deze training ook graag bij U op locatie aanbieden.

Download de brochure
 

AANMELDEN

Bij inschrijving voor dit event gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Gegevens noteren naar wie & waarheen de factuur verstuurd dient te worden met optioneel digitaal emailadres indien van toepassing
hpn free workshop lol.jpg
lab-of-life.jpg
hpn+do+lab+2.jpg