Back to All Events

Leer minder snel te oordelen Vaals

Leer minder snel te oordelen

Doel

Ervaren & leren om echt te luisteren naar anderen en nader inzicht verkrijgen op welke manier je oordeelt over anderen en op welke wijze je minder snel kunt oordelen en echt leert te luisteren naar anderen in de praktijksituatie.


Inhoud

Bijna iedereen vormt een oordeel over iemand zijn voorkomen, gedachtes, uitspraken. Je hebt het niet altijd door welke vooroordelen je hebt en we helpen je met oefeningen en technieken om dit patroon te doorbreken. Vaak denken we dat we beter kunnen stoppen met oordelen voor anderen. Voornamelijk omdat onze oordelen vaak gericht zijn op andere mensen. Maar het is precies andersom.

Minder snel oordelen is een cadeau voor jezelf; je gunt jezelf meer open te luisteren naar een ander zonder er vooraf of continu iets van te vinden. Het leert je weerstanden te doorbreken en effectiever met anderen om te gaan.

Ervaar zelf wat deze oefeningen en technieken als try out jou kunnen beïnvloeden.

Doelgroep

Geen specifieke vereisten: instap vanaf MBO werk -en denkniveau 

Vrijstellingenbeleid

Niet van toepassing.

Data & tijden:

Zaterdag van 10.00 - 13.00 uur

Studiebelasting

1 bijeenkomsten van 3 uur

Kosten

100,00 euro (inclusief koffie/thee en gebak)

AANMELDEN

Bij inschrijving voor dit event gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Gegevens noteren naar wie & waarheen de factuur verstuurd dient te worden met optioneel digitaal emailadres indien van toepassing
judge-gavel-and-law-books_4460x4460 (1).jpg