Back to All Events

Geannuleerd en verplaatst naar nieuwe datum 2022 de vervolgconferentie De MENS & ..........

  • Locatie conferentie Nog niet bekend Limburg Netherlands (map)

Op ??? 2022 verwelkomen we iedereen op de conferentie

DE MENS en……

In verband met onduidelijkheden / maatregelen in kader van de wereldwijde pandemie is de conferentie uitgesteld tot een nader te bepalen datum in 2022

Be safe & kind for humans meanwhile

Thema conferentie

De volledige naam van het thema van deze conferentie zal binnenkort worden bekend gemaakt. Op verzoek van velen komt er nu een vervolg op de startconferentie van Human Power Now “De MENS achter het GEDRAG” in oktober 2018.

Een deel van de volledige werktitel van de conferentie is DE MENS en …..

Zie hieronder een video om een impressie te krijgen van de conferentie in 2018

Locatie conferentie

De locatie is momenteel nog niet bekend. Het zal wederom een sfeervolle en exclusieve locatie zijn, passend bij het thema en de werkvormen gedurende deze dag ergens in Limburg.

Programma conferentie

Het inhoudelijk programma van deze conferentie zal over een aantal maanden bekend worden gemaakt, nadat het definitieve thema bekend is gemaakt.

Qua vorm denken we momenteel aan lezingen, confessions, ontmoetingen, starttrainingen, testspace/experimenteerfestival en trigger & tips waar u de volgende dag direct mee aan de slag kunt. Er zullen ook activiteiten worden ingepland voor kinderen/jongeren.

Doelgroep conferentie

Ieder “MENS” is van harte welkom. We richten ons vooral op een doelgroep vanaf MBO werk -en denkniveau.

Dag en tijd conferentie

We kozen specifiek voor zaterdag 19 maart als conferentiedag na de voorjaarsvakanties, carnaval en de gemeenteraadsverkiezingen. En we kozen bewust voor het weekend om meer mensen de kans te bieden aanwezig te zijn en met als voorlopige starttijd pas in de middag 13.00 uur. We gaan met afwisselende werkvormen door tot rond 18.00 uur. Daarna is er nog tijd voor een vervolg.

Feest na afloop conferentie

Na afloop van de conferentie kunnen deelnemers de dag optioneel afsluiten met een spetterende feestavond in het kader van “MENS vier het LEVEN” ( hopelijk als ontlading na de pandemie) met drank & spijs en een diversiteit aan culturele activiteiten & live optredens en dat is ook een reden dat we later starten op de dag en we deze conferentie gepland hebben in het weekend

Aanmelden voor conferentie en/of feest

Aanmelden voor de conferentie en/of feest is mogelijk via deze pagina, indien het programma, locatie, en prijzen bekend worden gemaakt.

Indien u het wenst kunt u via deze link uw gegevens doorgeven om op de hoogte te blijven over actuele informatie over deze dag

Als inspiratie een terugblk op startconferentie 2018 (met themavideo en aftermovie)

De MENS 

LERAAR LEERLING MANAGER COLLEGA OUDER KLANT BEWONER DOCHTER ARTS  ZOON PUBER MOEDER BANKIER PARTNER KOK SENIOR AGENT VADER BLOEMIST…               

achter het GEDRAG

Doel

Hoe kunnen we het gedrag van individuen en medewerkers positief beïnvloeden? Hoe kom je tot uiteindelijke intrinsieke motivatie bij individuen en/of groepen? Hoe creeër je meer (werk)geluk? Hoe bevorder je vitaliteit en creativiteit? Krijg meer inzicht in menselijke gedragingen en het veranderen hiervan en hoe dit te vertalen naar de praktijk

Tijdens deze inspiratiedag krijgt u antwoord op deze en andere vragen op diverse niveau’s binnen uw werksituatie (werknemer, organisatie, bestuur). In de verschillende, zelf te kiezen lezingen, workshops en excursies in en rondom het landgoed Château St Gerlach krijgt u tips waar u de volgende dag direct mee aan de slag kunt.

Ontmoet de volgende keynote speakers gedurende deze dag: Prof. Dr. Rick van Baaren, Dr. Mattheis van Leeuwen, Prof. Dr. Ap Dijksterhuis, Dr. Emmy de Kraker en Drs. John Kistermann.

31 oktober 2018 vond de inspiratiedag omtrent de MENS achter het GEDRAG plaats als initiatief van Human Power Now.

Bekijk hieronder de themavideo/aftermovie 2018 of hier meer informatie over de conferentie 2018  


hpn de mens 2022.png
hpn+de+mens+en+2022.jpg
Earlier Event: 28 October
“Relax more every day experience”
Later Event: 16 May
Coffee/borreldate