Op weg naar meer balans tussen werk & privé vitaliteitstraining The Lab of Life (inclusief nieuwe Lab of Life voor jongeren)

Drs. John Kistermann

 

Meer energie en motivatie? INLEIDENDE WORKSHOP

Optimaal presteren én genoeg energie overhouden vóór zaken in het leven die jij belangrijk vindt. Lekkerder in je vel, thuis en op je werk. Deze workshop is voor mensen met een druk (werk-) leven waarin veel van ze wordt verwacht. We weten vaak wel dat we het anders willen, maar hoe kom je van willen naar doen? Met behulp van de nieuwste wetenschappelijke kennis ga je zelf aan slag, op een manier die bij jou past.

DOE MEE EN ERVAAR ZELF:

* Meer energie en motivatie.

* Van weten en willen naar doen !

* Actief aan de slag met wat voor joú belangrijk is

* Inleidende workshop van 3 kwartier.

OPZET EN INHOUD Je leert meer over hoe The Lab of Life vitaliteit definieert en waarom we het op die manier definiëren. Daarnaast vertellen we waar je op moet letten als je aan de balans tussen je werk en je privéleven wilt werken. We leggen de rol en het belang van authenticiteit en intrinsieke motivatie uit en bespreken enkele algemene weerstanden die je ervan kunnen weerhouden om vooruit te komen en hoe je deze kunt aanpakken.

Ten slotte zal ook de nieuwe Lab of Life voor jongeren specifiek worden toegelicht op specifieke onderdelen waar deze verschilt van de versie Vitaliteitstraining voor volwassenen.

Zie onderstaand nieuwsbericht 5 september 2018

The Lab of Life voor jongeren is een feit !

Energytraining voor jongeren

The Lab of Life helpt jongeren om een modus te vinden tussen het moeten en het mogen in het leven

The Lab of Life jongeren

✔︎  Helpt jongeren bij het verminderen van ervaren druk of stress.

✔︎  Helpt deze jongeren aan meer energie en intrinsieke motivatie.

✔︎  Helpt jongeren om een optimale balans in hun leven te creëren.

✔︎  Pakt dit op een wetenschappelijk bewezen wijze aan.

 

Wat is The Lab of Life?

The Lab of Life methodiek is ontwikkeld en gevalideerd door gerenommeerde gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen.

The Lab of Life helpt jongeren om een modus te vinden tussen het moeten en het mogen in het leven. Ook zij kunnen hulp gebruiken bij het maken van goede en vooral eigen keuzes in een wereld vol prikkels. Op deze manier wordt een gezonde energiebalans ontwikkeld en leren ze beter om te gaan met stressvolle situaties. The Lab of Life methodiek werkt met gedragsveranderingstechnieken die helpen om in een druk dagelijks leven nieuwe gewoontes aan te leren die bij je passen en waar je daadwerkelijk resultaat mee bereikt. Je kunt op deze manier je leven vorm geven zoals jij dat wilt.

Het trainingsmodel voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud is zo ontwikkeld dat in 5 groepssessies van 2 uur blijvende gedragsverandering wordt bewerkstelligd. In de training gaan jongeren actief aan de slag met oplossingsgerichte oefeningen, waarbij succeservaringen zorgen voor meer zelfvertrouwen en positieve energie.