A Happy day for yourself

Vandaag een hele dag voor mezelf.

Eindelijk het boek kunnen kopen van Ap Dijksterhuis "Maakt geld gelukkig" in mijn favoriete boekenzaak Dominicanenboekhandel te “Mestreech”

Ja en “oldschool” CD’s gekocht Christine and the Queens “Damn, dis moi” was al een heerlijke zomerhit dit jaar. Finaly ook James Bay (na zijn sublieme optreden op Lowlands alsnog gekocht) en the new one by Twenty One Pilots (must see concert voor 2019)

Oké en nu beniewd of ik van het uitgegeven geld van CD’s en boek Ad gelukkiger wordt (long term memory?) Hier kom ik later nog eens op terug; nieuwe challenge daar op korte termijn dit niet aan de orde kan zijn, maar wie weet bij mijn aankopen welicht anders in combinatie met andere activiteiten?

Ook selfie gemaakt in vroege ochtend op selfiplatform dat onlangs speciaal voor toeristen is gemaakt en nu dan met de vraag: Wie is gelukkiger die hond van Ap (op de cover) of me, myself and my Gentle? Ja ook nog even wachten op het antwoord van deze vraag

Ik heb ook voldaan aan opdracht 19 van mijn eigen opgestarte “ Be more Happy Challenge” waaraan zo'n 50 deelnemers 19 dagen geleden zijn gestart.

Day 19

Neem vandaag zelf de regie en doe waar jezelf happy van wordt; met Gentle en music on the road & in nature en heerlijk lezend in de zon "Look for your own happiness"


En halfway the book inderaad meer vragen en "Bono-effects"

Ap je weet de spanning er weer goed in te houden en ik geniet van je boek (is mijn geluk hier ook al meetbaar?)

Ik stel mijn vragen aan Ap tijdens deze dag https://www.humanpowernow.com/…/5etewdg69bwoat4tmfog858ujo0…

En de Be more happy challenge is bijna afgerond, maar geïnteresseerden kunnen meedoen met de speciale Human Power Now Happy X-mas Heartbeat Challenge 

John Kistermann