The Lab of Life voor jongeren is een feit !

The Lab of Life energytraining helpt jongeren om een modus te vinden tussen het moeten en het mogen in het leven

The Lab of Life jongeren

✔︎  Helpt jongeren bij het verminderen van ervaren druk of stress.

✔︎  Helpt deze jongeren aan meer energie en intrinsieke motivatie.

✔︎  Helpt jongeren om een optimale balans in hun leven te creëren.

✔︎  Pakt dit op een wetenschappelijk bewezen wijze aan.

 

Wat is The Lab of Life?

The Lab of Life methodiek is ontwikkeld en gevalideerd door gerenommeerde gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen.

The Lab of Life helpt jongeren om een modus te vinden tussen het moeten en het mogen in het leven. Ook zij kunnen hulp gebruiken bij het maken van goede en vooral eigen keuzes in een wereld vol prikkels. Op deze manier wordt een gezonde energiebalans ontwikkeld en leren ze beter om te gaan met stressvolle situaties. The Lab of Life methodiek werkt met gedragsveranderingstechnieken die helpen om in een druk dagelijks leven nieuwe gewoontes aan te leren die bij je passen en waar je daadwerkelijk resultaat mee bereikt. Je kunt op deze manier je leven vorm geven zoals jij dat wilt.

Het trainingsmodel voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud is zo ontwikkeld dat in 5 groepssessies van 2 uur blijvende gedragsverandering wordt bewerkstelligd. In de training gaan jongeren actief aan de slag met oplossingsgerichte oefeningen, waarbij succeservaringen zorgen voor meer zelfvertrouwen en positieve energie.

 

Meer weten over The Lab of Life training; bezoek de workshop tijdens de conferentie de MENS achter het GEDRAG (zie events op deze website)  

Of stel een vraag bij contact (op deze website) voor nadere informatie en/of informatiebijeenkomst op locatie.

HPNBW.jpg
loljongeren.png
John Kistermann