Actief werken aan je coachingsvragen in de natuur

Coachen in de natuur in groepsverband

Doel

Nader inzicht verkrijgen in je eigen vraag of vragen die je stelt tijdens deze coachingsbijeenkomst.

Inhoud

We maken kennis met de deelnemers onder genot van koffie/thee & gebak bij Koffiebar Burgemeester Quicx, Coffee & More | Château St. Gerlach te Valkenburg en gaan daarna samen in de natuur voor een wandeling van ongeveer 1,5 uur, waarbij je samen met andere deelnemers aan de slag gaat met je eigen vraag en/of vragen. De coachingsopdrachten volgen wandelend en staand via een prettige wandelroute in een bijzondere omgeving. Via diverse opdrachten in en rondom het Château St. Gerlach verkrijg je nader inzicht ten aanzien van je vraag en/of vragen en kom je daarna wellicht in actie om zelf verdere stappen te ondernemen die jij wenst.

Datum & locatie

Zaterdag 02-02-2019 van 10.00 - 12.00 uur

Koffiebar Burgemeester Quicx, Coffee & More | Château St. Gerlach te Valkenburg

Kosten

25,00 euro (inclusief koffie/thee en gebak)

Aanmelden via https://www.humanpowernow.com/aankomende-events/2018/12/8/happiness-te-koop-amp-aan-te-leren-hrm23-6j8et

hpn walk0.jpeg
John Kistermann