HUMAN investment

Minder medisch, meer sociaal.

Er kan een hoop veranderen als we mensen met dementie behandelen als normale mensen met gevoelens en verlangens. Toch zal er ook op beleidsniveau wat moeten gebeuren.

De afgelopen decennia zijn er miljarden euro's opgegaan aan medisch onderzoek naar dementie, terwijl honderdduizenden mensen met dementie - en hun naasten - die dagelijks met de ziekte leven aan hun lot worden overgelaten. Waarom wordt er niet meer geïnvesteerd in sociale steun, waarvan al lang zeker is dat het werkt?

Bekijk de video via deze link (omroep HUMAN) Kwartslag Kort: Minder medisch, meer sociaal https://www.human.nl/speel~WO_HUMAN_15231670~minder-medisch-meer-sociaal-kwartslag-kort~.html?fbclid=IwAR0ubraZ1klj8QA-VtUfLqQmAu986MYHnS7N_2wRAF522OsCWiiBwLxqG6w

Lees meer over de alzheimer-epidemie                                                                                                                                                                                              

https://www.human.nl/kwartslag-kort/thema-s/alzheimerepidemie.html

Logo 8 RGB.png
minder.jpg
John Kistermann