Human Power Now actief tijdens studiedag MBO Sint Lucas Eindhoven Game Art Animation & Game Development

1 april is wat mij betreft niet alleen een dag in kader van grappen, maar vooral een creatieve dag met veel ART zoals 4 jaar terug de laatste studiedag die ik organiseerde voor het Seminarium voor Orthopedagogiek HU in het van Abbemuseum te Eindhoven "State of the ART of education” met ruim 160 enthousiaste gasten vanuit PO VO SO MBO.

Vandaag ( precies vier jaar later) weer veel ART bij MBO Sint Lucas waar we een studiedag verzorgen voor team Game Art Animation & Game Development e.a. vanuit Human Power Now.

Teamwork met Roland Rodenburg die handelingsadviezen geeft t.a.v. studenten Autismespectrumstoornis (ASS) waarbij medewerkers tevens ervaren hoe het is om een vorm van ASS te hebben tot analyse vanuit escaperoom gedrag en John Kistermann met teambuilding in kader van resultaatgericht werken (RGW) met diverse technieken en werkvormen.

Het was letterlijk en figuurlijk een topdag op Sint Lucas te Eindhoven.

Succes met toepassing van het geleerde & bedankt voor de feedback

IMG_3522.JPG
lucas.png
art.jpg
John Kistermann