4 weken voor mijn 40ste Pinkpop "50 year anniversary 2019"

Bij deze 8ste terugblik ga ik terug naar 2004; zo’n 15 jaar geleden.

Voor het eerst en voor het laatst naar de Pinkpoppersconferentie in Paradiso Amsterdam samen met Sanne. Grappig om eens mee te maken en verder geen meerwaarde en niet noemenswaardig qua acts die toen speelden. Wel genoten met Sanne in Amsterdam en later dat jaar ook op Pinkpop zelf en vooral op Lowlands.

Deze editie waren vooral N.E.R.D., The Roots en MUSE voor mij de persoonlijke muzikale highlights.

Tevens won ik een extra dagkaart voor de zondag via VPRO’s 3voor12 en mijn moeder van 72 wilde persé een deel van de zondag meemaken vooral voor Tiësto. En ja hoor ik ging haar eind van de middag afhalen bij de ingang waar mijn vader het weer voor elkaar had gekregen om door te rijden tot de ingang van het Pinkpopterrein en mijn moeder op van 72 op Pinkpop. Helaas was het net gaan motregenen en samen pasta eten bij Cantina Mobile en samen een rustige plek uitzoeken bij Tësto. Mijn moeder genoot van de verbondenheid met de muziek en de jeugd.

Met Sanne op Lowlands 2004

sannebud.jpg

Met mijn toen 72-jarige moeder naar Tiësto op Pinkpop (foto is van mei 2004 in Bloemendaal net voor Pinkpop)

foto's 2004 janmei 060.jpg

Februari 2004 voor Paradiso wachtend op persconferentie

sanne pers.jpg

Lowlands 2004 samen met Sanne

sanne.jpg
sannebud.jpg
John Kistermann