Friends & foes & princes are all just HUMAN in the end

“Friends and foes and princes Are all just HUMAN in the end
This is so damn simple, yeah It's so damn simple..... Snow Patrol ; what an amazing new song & video Empress  I will sing it with all of my heart tonight at Pinkpop Festival see ya June 15th Facebook John Kistermann”

Ja en zo gebeurde het tijdens Pinkpop 2018 en ik zong het uit volle borst mee en voelde mee met zanger Gary Lightbody na zijn drankverslaving en langdurige depressie weer “back on stage”. Het was bij lange na niet de energie en niveau van 2010 of 2012; but he was “back on track”. En Gary ontweek zelfs de diehard fans die zongen voor zijn verjaardag (gelukkig vernam ik via Sonja enige weken later dat hij op Werchter meer positiviteit uitstraalde). Gedurende een groot deel van de CD Wildness bespeur je zijn gevecht, verdriet en overwinning.

Voor mij heeft het nummer “Empress” een andere lading in kader van de start van mijn eigen onderneming komende week: Human Power Now. Ik heb op eigen kracht zoveel bereikt waar ik zo naar uitkeek bij het verwezenlijken van mijn droom en ben dankbaar voor de mensen om mij heen die mij steunden op hun eigen wijze.

En ik heb andere “vrienden & vijanden” nodig gehad dan Gary om uiteindelijk te komen tot Human Power Now. “But we all fight the same battles”

Ik ben dus niet alleen mijn vrienden dankbaar. Ik bedank hierbij ook “vijanden” dat ik uiteindelijk de stap genomen heb om te kiezen voor mijn eigen droom. Wat mij betreft heb ik die tegenpolen en alles wat zich in between” beweegt nodig om mijn eigen keuze te maken. Het is nu een keuze vanuit volledige overgave geworden

En wat is de rol van de princes naast friend & foe?

Naast friends & foes zingt Gary about “princes” Queen Maxima staat voor mij symbool voor 1 van de “prinsen” en is onlangs door mij verheven tot een andere orde dan haar man vandaag in de UK (right now Maxima is the new empress).

Maxima is echt HUMAN & HUMAAN en meer dan dat door zich zo kwetsbaar en open over haar “halfzus” met depressie en haar zelfmoord “te outen”. We hebben HUMANS als U nodig om meer aandacht en begrip te krijgen voor HUMANS in need.

Wees welkom https://www.humanpowernow.com/nieuws/2018/10/10/en8tfo32p5ku5m43p5zhuklwtycvj5

Enjoy the lyrics & the video below this page.

Empress
Snow Patrol
[Verse 1]
You're angry but you don't know how to be that yet
It seems too much went wrong and all at once
Resistance seems impossible from down this low
And surely no one else can feel like this

[Pre-Chorus]
But on the streets
You can see them gathering
And in your heart
You know they feel like you do

[Chorus]
Sound and pulse and volume
Hands just reaching other hands
This is almost overload
I said almost overload
Friends and foes and princes
Are all just human in the end
This is so damn simple, yeah
It's so damn simple

[Verse 2]
So standing in the steady throne of restless hope
You don't feel like an outcast anymore
And something deep inside of you has waken up
And you know that nothing's gonna be the same again

[Pre-Chorus]
And on the streets
You can see for what seems miles
Because in your heart
You know they feel like you do

[Chorus]
Sound and pulse and volume
Hands just reaching other hands
This is almost overload
I said almost overload
Friends and foes and princes
Are all just human in the end
This is so damn simple, yeah
It's so damn simple

[Bridge]
Your mind won't be still
It may not again
You don't think it will
But it will, it will

[Chorus]
Sound and pulse and volume
Hands just reaching other hands
This is so damn simple, yeah
It's so damn simple
This is so damn simple, yeah
This is so damn simple
This is so damn simple, yeah
This is so damn simple

HPNposter1.jpg
John Kistermann1 Comment