Na 10 jaar “New directions in Behaviour Change”

10 jaar na de start van Master Gedragsveranderaar een conferentie met very special guests tijdens Conference New directions in Behaviour Change van de Behavior Change Group in combi met Radboud Universiteit Nijmegen.

Het was een enerverende dag samen met zo’n 200 studenten, alumni, postmasterdeelnemers en de gedragsveranderaars van het eerste uur en de special guests.

Met een authentieke dagvoorzitter Harm Velig, een strakke, pure Britse bijdrage van Susan Michie, Duitse gedreven Ralph Hertwig (die terug mag komen over 10 jaar met resultaten nieuwe donorwet in NL) en the one & only Robert B. Cialdini himself tijdens een sluw opgezet interview door Rick van Baaren & Matthijs van Leeuwen, zodat er ook meer interactie was naast een boeiend relaas. Beide laatstgenoemden sloten de dag op een schitterende, energieke wijze af met hun terugblik en ook vooruitblik waar ook “The Lab of Life” een authentiek aandeel had.

We enjoyed it

(Rick & Matthijs tot over een kleine 4 weken bij openingsconferentie Human Power Now)

And one direction is “Let’s be more Human”

(just believe in change of people in a positive way)

Zie meer informatie via deze link

https://www.ru.nl/bsi/news-events/bsi-events/conference-new-directions-behaviour-change/

HPN fakkel.png
conference 3102018.png
John KistermannComment