Wow wat een prachtige geste & prijs van Château St. Gerlach Valkenburg

Château St. Gerlach (Oostwegel Collection) ondersteunt de actie HumanPowerNow Hapy X-Mas heartbeat challenge om meer mensen te helpen met reanimatie in Nederland in kader van 3FM serious Request The Lifeline 2018.

Naast het feit dat je een medeburger in Nederland helpt, ontvang je 7 dagen lang voor de kerst een cadeau voor jezelf en de ander en maak je nu ook nog kans op een gratis diner voor 2 personen ” een 3-gangenmenu met bijpassende Limburgse wijnen, water en koffie of thee”.

Diegene die voor zondagavond 16 december 23.59 uur het hoogste bedrag boven 175 euro in keer ter beschikking stelt voor deze actie middels zijn/haar donatie via onderstaande link, ontvangt deze extra prijs met dank aan Château St. Gerlach.

Doe mee ook voor een klein bedrag en ontvang 7 dagen lang een prijs/cadeau

https://kominactie.npo3fm.nl/actie/human-power-now-happy-x-mas-heartbeat-challenge

HPN non.png
hpn completserious.png
gerlach_20120823_620-1820x1214.jpg
gerlach2.jpg
HPN aftermovie conferentie 2018.jpg
John KistermannComment