Beste tip 1 jaar terug: postacademische opleiding gedragsveranderaar

Afgelopen vrijdag reed ik via Malden langs Radboud Universiteit naar Nijmegen-Centrum i.v.m. file op A73 voor overleg bij #TheLabofLife. Ik reed langs oude kantoor van Behavior Change Group dicht bij Keizer Karelplein en dacht terug aan mijn intake postacademische opleiding gedragsveranderaar september 2017 ( toen nog in samenwerking met Universiteit Radboud Centrum Sociale Wetenschappen Nijmegen)

Ik werd door Cyriel Kortleven (auteur van o.a. boeken Timespiration & Meer met minder) getipt om deze opleiding te volgen en al na mijn voorlopige inschrijving nog zonder intake voor de zomer had ik al een goed gevoel over de opleiding en al helemaal na de intake met Mathijs van Leeuwen.

En dan één jaar later gedragsveranderaar zijn; amaaaaaaaazing

Oh ja ik sprak Cyriel Kortleven tijdens Pukkelpop en bedankte hem voor de tip en hij vertelde dat hij nu een interview heeft met Matthijs van Leeuwen en Rick van Baaren van de opleiding die nu is ondergebracht bij de Behavior Change Academy.

Lees er meer over op de site https://www.gedragsveranderaar.nl

Be your own behavior change

HPN bigyellow.png
GV groep.jpg
John Kistermann