30 dagen "Be more Happy-Challenge"

Doe mee met de 30 dagen Be more Happy-challenge (:

Vanaf dinsdag 18 september start Human Power Now met de “Be more Happy-Challenge”. Iedere dag volgt een positieve opdracht die de deelnemers aan deze challenge kunnen uitvoeren (niets moet & iedereen mag meedoen). Het betreffen concrete opdrachten die iedereen kan uitvoeren in contact met anderen. Er volgen in totaal 30 opdrachten.

Als voorbeeld opdracht 0

Geef vandaag “a hug” knuffel aan een persoon/collega (die dit wellicht wenst/nodig heeft).

(Dit kan op werk/school, thuis, ergens in den lande, in een vereniging, in de trein, kroeg of waar dan ook zijn. Bekijk wat het met jou & de ander doet.

Noteer voor jezelf in het kort via 1 of meer woorden wat het met jou/jullie deed.

Aanmelden kan via john.kistermann@live.com met de titel “Be more Happy Challenge” en geef in je email voornaam, achternaam en emailadres door. Je ontvangt 30 dagen lang de “Be more Happy-challenge” opdrachten tot en met woensdag 17 oktober 2018

Be more Happy

Powered by Human Power Now

HPN be more happy challenge 2018.jpg
John Kistermann