Genieten van bonusdag alumni postacademische opleiding gedragsveranderaar

Bijna alle alumni 1ste lichting postacademische opleiding gedragsveranderaar van Human Behavior Change Group/Academy waren bij de eerste bonusbijeenkomst intervsie & bonuscollege afgereisd naar vergader en- conferentiecentrum Soeterbeeck te Ravenstein..

We hebben veel relevante informatie omtrent toepassing gedragsverandering in de praktijk gedeeld en diverse alumni hebben een en ander geïmplemetererd of staat al iets op de planning. Ook bijzonder te zien dat er mensen zijn die deels of geheel als gedragsveranderaar aan de slag zijn gegaan.

Docenten Rick van Baaren & Matthijs van Leeuwen inspireren tijdens het middaggedeelte met relevante onderzoeken, voorbeelden omtrent disruptie en testen bij de alumni omtrent preventiefocus en promotiefocus. En Tanneke Meijers intoduceert de community voor gedrags- veranderaar om kennis te blijven delen. Heel bijzonder om samen actief te blijven samenwerken & te blijven -> LIfeLong Learning

Rick van Baaren en Matthijs van Leeuwen ervaren als inpirators?

Join de conferentie/inspiratiedag de MENS achter het GEDRAG; zie events op deze website.

En na de borrel bleek dat ook bijna iedereen volgende week weer aanwezig is tijdens studiedag New directions in Psychology of Behaviour Change woensdag 3 oktober 2018 Radboud University Nijmegen

Solving large societal problems requires interventions that establish long-lasting human behaviour change. Examples include: promoting environmentally friendly behaviour, promoting healthy lifestyles and well-being, increasing diversity and reducing prejudice, and increasing active citizenship.

And we will meet the one & only Cialdini himself

See you soon alumni

HPN schrijf op goed.jpg
GV alumni.jpg
John KistermannComment