The winner takes it all

Onze vraag: wat ontbreekt in ons scholingsaanbod 2019?

Ons aanbod; win een gratis deelname voor een training/scholing !

Uitzondering = gratis deelname aan vitaliteitstraining The Lab of Life

Voorwaarden

Plaats je reactie onderaan deze pagina of mail je reactie via info@humanpowernow.com voor 2 februari 2019 en geef aan welke nascholing/training je graag in ons open scholingsaanbod wil zien en aan welke training/scholing je graag gratis wenst deel te nemen.

Verloting gratis deelname aan een open scholings/trainingsoptie zal plaatsvinden op zondag 3 februari 2019 op basis van originele en passende scholingsactiviteiten die Human Power daadwerkelijk gaat opnemen in het aanbod 2019-2020

DOE mee en WIN: bekijk hier ons huidige scholings/trainingsaanbod bij events https://www.humanpowernow.com/aankomende-events/?fbclid=IwAR2HUdCt6HmwzdkwqytmqpRjudhn7IjtkSgh3SvAh1TOy0JXZ3KjoWRQRUU

hpn winner.jpeg
John KistermannComment