Ik ben knettergek volgens HUMAN/brainwashtest. Hoe normaal ben jij?

Doe de test

https://test.brainwash.nl/hoe-normaal-ben-jij/

En dit was mijn uitslag

Jij bent: knettergek

Jij bent niet bang voor emoties. Je bent hartstochtelijk en zintuiglijk. Knettergek, zullen mensen misschien zeggen. Maar hé , alles beter dan normaal, toch? Als dingen anders lopen dan verwacht, kun jij goed incasseren. Je houdt van nadenken, maar weet ook dat het denken vaak overschat wordt. Al vinden normale mensen het ook belangrijk om op hun gevoel af te gaan, ze zijn niet zo intuïtief als jij.

De filosoof David Hume zou bewondering voor je hebben. Net als jij wist hij: 'De gevoelens van ons hart, de opwinding van onze passies, de heftigheid van onze genegenheden, verdrijven alle conclusies, en reduceert de diepzinnige filosoof tot slechts een gewoon mens.'

HPNposter2.jpg
hpn knettergek.png
John KistermannComment