Creeër je mooie (werk)dag

Creeër je mooie werkdag of het nu lente, zomer, herfst of winter is

Be more happy @work

Wat kun je individueel en in teamverband doen om meer (werk)geluk te ervaren in een veranderende omgeving

Ervaar het tijdens de HU inspiratiedag 2 april 2019 tijdens een workshop vanaf Bar Beton naar de Botanische Tuinen Utrecht

Of neem contact op mijn info@humanpowernow.com en vraag naar de mogelijkheden op maat.

Bekijk ter inspiratie de korte video-impressie hieronder vanuit de Botanische Tuinen Utrecht.


Human Power Now tijdens HU inspiratiedag 2 april 2019

Kom op 2 april naar de HU Inspiratiedag 'De Probeertuin’ in Bar Beton Rijnsweerd en geef een boost aan je persoonlijke ontwikkeling!

Ga onder begeleiding van Yes! We Connect in gesprek met collega's over je interesses en leerdoelen. Je helpt elkaar om ook echt aan de slag te gaan met je inzichten van de dag. Volg twee van de activerende, twee uur durende workshops. Je vindt het programma hieronder.

Je kunt ook uitproberen wat Heartfulness voor je vitaliteit en inspiratie doet. Heartfulness is mindfulness in combinatie met hartritmevariabileits biofeedback. Verder ontdek je wat de HU je allemaal te bieden heeft op het gebied van persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Er is een uitgebreid offline en online aanbod via het Ontwikkelportaal.

Kortom probeer en ervaar!


Workshops

 • Be more happy @ work - John Kistermann

  Be more happy @work, in & rondom de Botanische (probeer) Tuinen

  Wat kun je individueel en in teamverband doen om meer (werk)geluk te ervaren in een veranderende omgeving? In deze actieve workshop gaan we samen op pad vanuit Bar Beton naar de Botanische (proef) Tuinen Utrecht. Uiteraard houden we rekening met goed en slecht weer en met eventuele fysieke beperkingen van medewerkers. We starten met een ‘walking’ hoorcollege, voeren opdrachten uit en leren skills die je direct kunt toepassen. Zowel op werk als thuis. We focussen op (werk)geluk in plaats van (werk)druk en zoomen in op betekenisvol werk voor iedereen.

 • Playfulness - Marjolein Verboom, Stanske Lomans en Josca SnoeiHoe krijg je meer energie? Waar word je gelukkig van? En wat vergroot je werkplezier? Je gaat op zoek naar jouw antwoorden. Niet door te denken, maar vooral door te doen!
   

 • Digitale innovaties in het hoger onderwijs, een wereld van mogelijkheden! - Pascal Ravesteijn
  De technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Welke digitale innovaties zullen het onderwijs en ons leven daadwerkelijk een andere wending geven? Tijdens deze sessie passeren diverse innovaties de revue: virtual reality, robots en nog veel meer.
   

 • Growth Mindset in het hbo - Roos Hijner en Josje Dikkers
  Heb jij een ‘Growth of Fixed Mindset’? Je maakt kennis met deze concepten die zijn opgesteld door psychologe Carol Dweck. Je leert mogelijke interventies om tot een growth mindset te komen en hoe je deze binnen het hoger onderwijs inzet.
   

 • Hoe motiveer je Generatie Z? - James Smith
  Je leert hoe motivatie werkt bij jongeren van nu. We maken gebruik van interactieve werkvormen en je gaat naar huis met tenminste één zelf geformuleerd idee, waarmee je in je eigen praktijk aan de slag kunt.
   

 • Is ‘nudging’ het proberen waard voor gedragsbeïnvloeding? - Reint Jan Renes
  Beïnvloeding van menselijk gedrag, hoe doe je dat? Is ‘nudging’ iets waar je als docent, onderzoeker of medewerker iets aan kan hebben? Je ontdekt het tijdens deze workshop.
   

 • Lang leve: leren in actie - Ina Hogenboom
  Laat je meenemen in actief spel en actieve oefeningen, waarmee we (sociometrisch) opwarmen naar spontaniteit en creativiteit. Neem je behoefte mee naar de workshop, dan gaan we daarmee aan de slag.
   

Programma

09.00 – 09.30 uur          Ontvangst
09.30 – 10.20 uur           Opening door dagvoorzitter en Yes! We Connect
10.30 – 12.20 uur            Eerste ronde workshops
12.30 – 13.30 uur            Lunch en mogelijkheid tot proberen 'Heartfulness'
13.30 – 15.20 uur            Tweede ronde workshops
15.30 – 16.30 uur            Afsluiting
16.30 – 17.30 uur            Borrel


https://www.huontwikkelt.nl/wp-content/uploads/2019/02/Workshops-HU-Inspiratiedag.pdf

hpn inspiratiedag 2019.png


hpn inspi HU 2019.png
IMG_3427.JPG
John KistermannComment