Animal Power Now

Yes Gentle is een echte Ierse Terriër. Ze blijft vasthouden aan vaste patronen en is zeer vasthoudend, wild en lief als maar wat. Een van haar favoriete bezigheden is boodschappen doen.

Naar de bakker, slager, groenteboer, Bijenkorf, Hudsons Bay, kapper Saloon of dierenspeciaalzaal Wolters in Maastricht. Ze mag gelukkig op vele plekken mee naar binnen, behalve bij diverse Zweedse filialen of milieu/mens/dieronvriendelijke zaken zoals Primark e.d.

Bij AH weet ze dat ze moet wachten in de auto of in voorportaal winkel en dan volgt ANIMAL POWER!

AANDACHT …. ik wil geknuffeld worden door iedereen daar mijn baas laat mij maar hier alleen staan.

Bij AH Ceramique Maastricht krijgt ze vaak die aandacht en maakt ze daar maar al te graag gebruik van en komt de baas ook in aanraking met HUMANS die leuk en soms ook minder enthousiast reageren.

Een knuffelpauze voor AH medewerkers is dan ook fijn voor beide partijen; geen gehuil.gejank,geschreeuw of geblaf, maar aandacht en voor de aaier gratis gelukshormoon Oxytocine en daarna weer meer werkplezier.

En kunnen webij AH XL echt niet in het voorportaal terecht. dan even wachten in auto……………… en volgt daarna de beloning door bijtens in de lijn kartrekken-> “ AH-wgentjes race”  Vaak is dit een gratis fitness-activitiet en we beleven sanen veel plezier aan die POWER.

I Love ANIMAL POWER this way zie de foto's hieronder….

Logo 8 RGB.png
ah3.jpg
ah4.jpg
ah2.jpg
ah1.jpg