Bepaal meer je eigen gelukskoers

Bezoek mijn workshop “ Bepaal meer je eigen gelukskoers” tijdens het middagcongres Werkplezier in het onderwijs woensdagmiddag 09 oktober 2019 Oegstgeest en bekijk hier ook het gehele programma


Workshop 5 Bepaal meer je eigen gelukskoers (door: John Kisterman)

Bepaal meer je eigen gelukskoers. Werk elke dag aan je werkplezier

Wat kun je individueel en ook in teamverband doen om meer (werk)plezier te ervaren in een veranderende omgeving? We nemen je mee naar de praktijkervaringen van medewerkers SBO de Griffel in Heerlen die deelnamen aan casuïstiek van werkdruk naar meer werkgeluk in kader van gedragsverandering. Je leert meer over wat je gelukkiger kan maken gedurende je werkdag via informatie, nader inzicht en kennis & tips. Met als doel meer “betekenisgeving” te vinden in je werk & privésituatie en dit kunnen toepassen in je dagelijkse praktijk https://www.werkplezierinhetonderwijs.nl/workshop-5-gelukskeuze

Over het midagcongres

WERKPLEZIER IN HET ONDERWIJS

Vraag jij je ook regelmatig af of het onderwijs op dit moment wel op de juiste manier in de schijnwerpers wordt gezet? Burn-outs, werkdruk, een slecht salaris, ‘man’-krachten tekort, kwaliteit van het onderwijs keldert en ga zo maar door.

Al deze woorden brengen geen werkplezier en doen het imago van het onderwijs al helemaal geen goed

Al deze woorden brengen geen werkplezier en doen het goed. Daarom is er het eerste congres voor Werkplezier in het onderwijs! Het initiatief om het onderwijs wel in een positief daglicht te stellen. Op woensdagmiddag 9 oktober 2019 is het zover.

In de Leo Kannerschool te Oegsgeest vindt het congres plaats. Het congres staat onder de bezielende leiding van psychiater Bram Bakker!

Van 14.30-17.30 uur zijn er diverse workshops, sprekers en is er tijd om te netwerken. Rode draad is plezier, successen en elkaar inspireren!.Wees erbij en schrijf je in via de website

www.werkplezierinhetonderwijs.nl

griffel team.jpg
werk2.png


John KistermannComment