Wie ben ik of wat wil je meer doen?

Hoe weet ik wie ik ben?

Hier een interessant onderwerp waar vele mensen vaker over nadenken; wie ben ik ? Welke versie van mij laat ik zien? Welke keuzemogelijkheden ga ik uit voeren in de toekomst. Is mijn work-life balance op orde?  Doe ik wat ik werkelijk wil?

Wil je hiermee actief mee aan de slag; probeer The Lab of Life

Beluister ook onderstaande podcast

Radboud Recharge SEPTEMBER 2019

RadboudCSW bestaat in september 2019 vijf jaar en dat vieren we met vijf audioverhalen. Vanaf deze week ook te beluisteren op Radboud Recharge.

De vijf podcasts draaien om vragen waar iedereen weleens mee worstelt. Maar waar geen pasklaar antwoord op bestaat. Verhalen waarin we terugblikken, het ‘nu’ bespreken en met verschillende mensen kijken naar hun toekomst van een leven lang leren.

In elke podcast volgen we de zoektocht rond een aansprekend thema. Iemand heeft een vraag en samen met een vakgenoot gaat hij of zij op zoek naar antwoorden. In deze podcast: Merel van Ommen en RadboudCSW-huisfilosoof Jan Bransen. Merel is onder andere communicatie-adviseur bij het RadboudCSW. Kleur bekennen is niet haar sterkste kant. Zij vraagt zich daarom af: hoe weet ik nu wie ik ben? Ze hoopt dat Jan haar meer inzicht kan geven.

https://soundcloud.com/user-815444345/radboudcsw-jubileum-hoe-weet-ik-wie-ik-ben-met-prof-jan-bransen

Leer binnen 5 bijeenkomsten van 2 uur te doen wat je echt wilt doen The Lab of Life

hpn thisiswhoiam.jpg
John Kistermann