Human compassion @TEDx Maastricht 2018

Human Power Now was afgelopen vrijdag aanwezig bij TEDx Maastricht 2018 in het MECC

Het was een gevarieerd middagprogramma met een van de opvallende gasten Leon Aarts die dankzij zijn pitch eerder deze maand door aanwezigen & de jury was uitgekozen om zijn presentatie nog een keer te doen op 12-10-2018.

So he did en het was een emotionele presentatie die niet altijd goed verstaanbaar was door emoties, zijn Engels en uitspraak. Vaak is dat echter totaal niet belangrijk en zo dit keer ook niet. Compassie voor de medemens was zijn message and he made that loud & clear met zijn verhaal en actie tijdens de pauzes om een “Calaismaaltijd” te kopen en aan iemand te geven die je niet kent en het gesprek aan te gaan.

Wat een mooie geste: right from the heart

If Leon Aarts is passionate about one thing, it is about creating a beautiful, equal world. How? “I believe sharing a meal with others has the power to do just that. We live in a world where the growing gap between human beings is ever wider. By my own experiences, I like to share what I learned and experienced about how sharing a meal can shift our perception and expand our views.”

“What superpower I would like to have? I believe real superpowers are compassion, kindness, love and gratitude. I would choose compassion out of these as a superpower. To create a world in which we look at what we have in common, instead of focusing on our differences. I would like to encourage people to have a meal with someone who they think is totally different from themselves to discover that compassion truly is delicious.”

Leon would like to see a world in which no one goes to bed hungry. “A world where hunger is not just about food, but a world in which everyone is equal and feels fulfilled in every possible way.”

BlogNinih Vang
Communications

Binnenkort is zijn verhaal samen met andere presentaties te volgen http://tedxmaastricht.nl

Leon Aarts: “I would like to see a world in which no one goes to bed hungry”
hpnlogoblack.jpg
WP_20181012_12_26_31_Pro.jpg
leon aarts.png
John Kistermann