Finding human balance in life

Een dikke week beluister ik iedere dag de nieuwe CD Trench van Twenty One Pilots. En iedere dag ontdek ik weer nieuwe hints, achterliggende gedachten, psychologische inzichten naast afwisselende muziekstijlen en zang; opzwepend, bedroefd, dramatisch en vol genot.

Ik ben er nog niet helemaal uit wat de thematiek is van deze CD, maar het raakt de HUMAN in zijn kern met enkele nummers die gaan over bescherming zoeken bij de ander, chemische processen die het lichaam dusdanig beïnvloeden, elkaar erkennen, hulp bieden, vechten voor een ander vol daadkracht & humanity: daar teken ik voor.

Bekijk o.a. de video onderaan deze pagina “ In my blood” die naast Jumpsuit, Chlorine & The Hype veel indruk maken

Lees ook over de seasonal depression waaraan bandlid Tyler lijdt https://www.nolala.com/twenty-one-pilots-zetten-een-indrukwekkende-speurtocht-uit-en-de-clou-is-wel-heel-bijzonder-betekenis/

Samen met studenten binnen de minor psychologie ontdekten we hoe bizar veel artiesten/bands te maken hebben met psychopathologie en taboes doorbreken om hierover te zingen en zich te outen en hulp te vragen; zie de video “Jumpsuit” onderaan deze pagina.

Humans hebben altijd hulp en ondersteuning nodig van elkaar als ze steeds meer tot de afgrond dreigen te raken ( TRENCH = afgrond) ; zie ook de symbolische gele afbeelding in stijl van Human Power Now)

We kunnen meer voorkomen dat mensen niet te verder richting die afgrond verdwijnen door tijdige preventieve acties te ondernemen; ik moet vaker denken aan The Lab of Life

Preventief kan veel; zo kan ook The Lab of Life vitaliteitstraining voor jongeren, studenten & volwassenen preventief helpen aan een betere work-studie-life-balance-> Lees er meer over https://www.humanpowernow.com/balans

Meer informatie over de bijzondere CD Trench

https://www.coupdemainmagazine.com/twenty-one-pilots/14902

& see the video “in my blood” en ga voor de anderHPN trench 1.jpg
John Kistermann