De Kracht van Verwachting

Vandaag community kick-off bijeenkomst alumni “behavior change academy” en mijn verwachtingen zijn best groot om oud medestudenten te ontmoeten van lichting 1 , de inspirerende medewerkers van BCG en ook weer nieuwe mensen te ontmoeten  van lichting 2/4 en te ontdekken hoe we elkaar kunnen ondersteunen, versterken binnen deze community.

Wat komt uit van mijn verwachtingen ………………………

later vandaag meer info…………………….

Yes verwachtingen zijn nog meer dan gedacht uitgekomen. Toffe mensen ontmoet tijdens reis ondanks fikse vertraging. Mooie contacten tijdens matchmaking en bij opdrachten in kader ambassadeursrol BCG.

En dan inhoudelijk verreikt met aanvullingen modellen , lezing over de kracht van verwachtingen van placebo-effecten tot self-nudging van Rick van Baaren en Mattheis van Leeuwen en bijdrage Nicolas Simler. De energie van Johnny Buivenga en andere “jonge honden”van BCG en prachtig narratief verhaal van Leon Giesen op jacht naar de schat en ……. met meer rijkdom dan verwacht eindigen.

Ik was net zoals deze 3 pups verwachtingsvol/ vol verwondering en had een topdag.

HPN VERWACHTING.jpg
bcg0.jpg
bcg4.jpg
John KistermannComment