Coaching van gemotiveerde harde werkers

Vandaag weer terug op de plek waar ik in 1980 startte met mijn stage leraar basisonderwijs: lagere school St. Servaasschool Heldevierlaan Heerlen (nu bs. de Horizon na fusie Servaas met H. Hart op andere locatie Grasbroekerweg)

Later kwam hier de SO Zonnewijzer (nu de Pijler) in dit gebouw en was ik in begin de jaren 90 af en toe te gast daar ik op het VSO actief was vanuit BJ Limburg (nu Xonar) en eind jaren 90 kwam ik aldaar teamleden VSO trainen als Goldsteintrainer als docent vanuit Seminarium voor Orthopedagogiek Hogeschool Utrecht.

En anno 2019 kom ik eindelijk weer terug in het gebouw om te coachen bij Xonar en fungeert het gebouw nu voor dagbehandeling.

Een bijzondere straat waar ik al jaren te gast was en nu ook contact heb voor werkzaamheden bij Citaverde College, SBO de Griffel, Buitenhof en Herlecollege.

En wat geniet ik in het bijzonder van hardwerkende mensen die proberen kids, jongeren en volwassenen weer verder te helpen met “special needs” daar waar nodig. En help ik deze gemotiveerde harde werkers heel graag verder om met meer energie, kracht , creativiteit en geluk hun werk te doen en is de cirkel weer rond bijna 40 jaar later.

Foto 1 Oude schoolgebouw nu Xonar 3 oktober 2019

Foto 2 In het oude schoolgebouw Servaas oktober 1980 Jacqueline Birgit en John

xonar.jpg
john 1980.jpg
John KistermannComment