12 weken voor mijn 40ste Pinkpop "50 year anniversary 2019"

See ya at my 40TH Pinkpop Festival 
Tickets zijn binnen en nu de voorpret voor dit programma dat sinds 2014 niet zo sterk is geweest gedurende de gehele dag; wat mij betreft minder dure, exclusieve headliners en een goed dagprogramma
#Pinkpop here we come .

Hier mijn 12 highlights iedere week voor de 50ste editie 8,9,10 juni 2019


Niet 1979 maar 1980 mijn Pinkpop-ontmaagding

In 1979 wilde ik persé The Police zien op Pinkpop in Geleen, maar ik moest nog 1 jaar wachten van pap (vreemd daar ik vanaf m'n 13de al tweewekelijks op stap mocht met mijn zus naar “alternatief café Cosy Corner Kerkrade”, maar wellicht na overlijden van mijn zus en cowboyverhalen over PP nu alleen rondom terrein sfeer proeven.

En zo werd 1980 mijn 1ste Pinkpop samen met groep Marjon Schnitzeler (2de foto met Marion rechtsonder), Inez Clignet e.a. en ik genoot volop van “Take me to the Matator” van Garland Jeffreys tot Come back baby” van de J. Geilsband, van Van Halens “Jump” tot “Ghosttown” van The Specials en “Going Underground” van The Jam tot meebrullen met Joe Jackson’s “Is she realy going out with him” met hele Pinkpopveld Burgemeester Damenpark in Geleen. WAUW echt genieten na examens HAVO.

Ap Dijksterhuis schreef er al over in een van z'n geluksboeken: “Mensen die een dag naar Pinkpop gaan komen heel gelukkig thuis”. Pinkpop & verbondenheid; door samen iets moois te beleven en veel arrousalmomenten ervaar je samen onvergetelijke geluksmomenten. Dit smaakte uiteindelijk ieder jaar naar meer van Geleen naar Baarlo en Landgraaf.

More to follow soon…pinkpop 80.jpg
80joe.jpg
John KistermannComment