Gratis podcast meer vitaliteit energie motivatie work-life balance The Lab of Life @ Limburg Leads

Welkom bij de gratis podcasts

Speciaal in kader van Limburg Leads 15/16 mei 2019 deze podcast voor meer vitaliteit, energie & motivatie work-life balance The Lab of Life en verderop deze pagina een podcast die we aanboden tijdens de inspiratiedag 2 april 2019 Hogeschool Utrecht rondom Botanische Tuinen en als bonus een aantal opdrachten om in de drukte te ontspannen en video’s om meer energie te ervaren.


Hier starten we met The Lab of Life Training; vraag bij onze stand naar de powerpoint en gebruik deze bij het beluisteren van deze podcast

The Lab of Life presentatie kort mei 2019.jpg


hpn aanbod.jpg
hpn limburgleads.jpg
50_33759294888_o.jpg
51_47583888812_o.jpg

Be more happy @work, in & rondom de Botanische (probeer) Tuinen Wat kun je individueel en in teamverband doen om meer (werk)geluk te ervaren in een veranderende omgeving? In deze actieve workshop gaan we samen op pad vanuit Bar Beton naar de Botanische (proef) Tuinen Utrecht. Uiteraard houden we rekening met goed en slecht weer en met eventuele fysieke beperkingen van medewerkers. We starten met een ‘walking’ hoorcollege, voeren opdrachten uit en leren skills die je direct kunt toepassen. Zowel op werk als thuis. We focussen op (werk)geluk in plaats van (werk)druk en zoomen in op betekenisvol werk voor iedereen. John Kistermann is pedagoog en gedragsveranderaar en bijna 25 jaar werkzaam als docent en opleidingsmanager bij Hogeschool Utrecht. Daarnaast is hij vitaliteitstrainer bij The Lab of Life (spinoff Radboud Universiteit Nijmegen) en trainer, spreker en coach bij Human Power Now (om mensen en organisaties te ondersteunen en deze krachtiger, energieker, gelukkiger en creatiever te maken www.humanpowernow.com).

huhu.png

Welkom bij deel 1 van Be more happy @work tijdens wandel-hoor (busreis) college vanuit Bart Beton naar de Botanische Tuinen Utrecht.

Beluister als inleiding en try-out de video van Jason Mraz: Have it all and just feel the fibe on our way to Science Park Utrecht

Beluister hier (& bekijk) deze video: van Jason Mraz: Have it all

Test test test …..je ontvangen hoofdtelefoon, oortje via je eigen device en deel je telefoon optioneel samen met andere HU collega’s. Neem optioneel jas en HU-plu mee en op weg naar de bushalte.

Na de kennismaking en de opdracht :”dyads zittend in de bus en/of staand” rondom de Botanische Tuinen beluister je de inleidende podcast

Aangekomen in de Botanische Tuinen Utrecht begeven we ons naar de HU-kas waar we tussendoor ook tijd nemen om samen thee te drinken en je de bijbehorende podcast Thee drinken kunt ervaren.

Vrij naar keuze kunnen jullie later na meer theorie en oefening een van deze opdrachten in en rondom de Hu kas in de Botanische Tuinen Utrecht worden uitgevoerd

Als try-out van de probeertuin hebben we al geoefend om meer happy @work te zijn. Zie hier nog meer voorbeelden in de video Paying it forward en oefen daarna verder met wat jij kunt doen in je eigen werksituatie.

Wie durft wachtend op de bus (met of zonder hand in de lucht van onwetende OV-reizigers om je high five te geven of misschien juis in de bus of bij aankomst in Bar Beton tijdens lunch en/of borrel?

Tijdens de HU vitaliteitsdag 6-11-2018 werden 2 HU collega’s geïntereviewd omtrent hun werkgeluk. Beluister hier hun (gedeeltelijke) verhaal.

Geniet op weg naar Bar Beton van een van onderstaande Happy-songs en er mag ook in de bus gedanst worden bij een silent disco.

hpn vita3.png
inspiratiedag 2 HU.png
john hu lab.jpg
memory.png