Human Power Now presenteert nieuwe professionaliseringsbrochure

Download hier de nieuwe Human Power Now professionaliseringsbrochure 2019-2020

met wederom dank aan SAUS *grafisch ontwerp Maastricht

hpn gids 1.png
hpn gids 2.png
hpn gids 3.png
hpn gids 4.png
hpn gids 5.png
hpn gids 6.png
hpn+hUMANS+oRGANISATIONS.jpg

En ze liggen klaar voor alle aanwezigen tijdens Limburg Leads in MECC Maastricht 15 en 16 mei 2019

Gratis last minute aanmelding via deze link https://www.humanpowernow.com/nieuws/2019/4/15/bezoek-gratis-limburg-lead-met-human-power-now-en-lezingen-masterclasses-ontmoetingen-15-16-mei-2019-mecc-maastricht-6x9ja

hpn limburgleads.jpg

Ik toast op mooi nieuws 
Zo'n 200 dagen na de start van Human Power Now ontvang ik vandaag de professionaliseringsbrochure en wat ziet die top uit ; bedankt wederom Luc Reinders & Frank Slangen van Saus voor het grafisch ontwerp. Vanaf morgen te verkrijgen in het Mecc Maastricht tijdens Limburg Leads event of per post en vanaf nu hier te downloaden; cheers

Human Power Now professionaliseringsbrochure 2019-2020

john mei 2019.jpg