Eat, sleep, wake (nothing but you... I want)

Dit weekend staat voor mij in het teken van dit nummer van Bombay Bicycle Club – “Eat, Sleep, Wake (Nothing But You)” Na een heerlijke werkweek is het goed bijkomen met relaxactiviteiten, op bezoek en samen uit eten met “dear ones”

Wat een heerlijk nummer dat zich al een maand in mijn hoofd heeft genesteld. Bombay Bicycle Club was in 2014 nog live te zien op Pinkpop en heeft zich herpakt na een break . De leden van de groep gingen op zoek naar solosuccessen. Zo was er onder meer Mr. Jukes van frontman Jack Steadman en Toothless van bassist Ed Nash. Jaren gingen voorbij en het leek er niet op dat de band nog ging terugkomen, tot begin dit jaar. Er werd aangekondigd dat ze terug in de studio zaten en aan nieuw werk zouden werken. De band is niets van zijn charme verloren door de zijstapjes en afwezigheid. De groep komt terug op sterkte en dat is al van bij het begin van “Eat, Sleep, Wake (Nothing But You)” te horen. En al weken nummer 1 in de KINK outlaw 41

Er zit een heel aanstekelijk refrein in dat zich meteen in je hoofd nestelt en er niet snel meer uitgeraakt. De herkenbare synths nemen je mee op een heel dansbaar en speels nummer, dat door een heel aanwezige baslijn blijft hangen. Maar ook doordat Steadman’s eerste woorden al het catchy refrein zijn, kan je er wel wat mee aanvangen. Het is de Bombay Bicycle Club die we verwacht hadden en met deze single zijn ze helemaal terug. Hopelijk binnenkort een album!

Geniet mee van de video en laat je meeslepen en mijmeren aan de liefde in het NU (zie ook de lyrics)

Eat, Sleep, Wake (Nothing But You)

Bombay Bicycle Club

Eat, sleep, wake
Nothing but you
Eat, sleep, wake
Nothing but you
Eat, sleep, wake
Nothing but you
Eat, sleep, wake
Nothing but you

It's so cold in the air
Put the bud in my ear
First note start
I can see where you are
Dream where you are
Will the song never end?
Us on the bed
Half a meter apart
Awkward hearts beating faster and faster
Faster and faster
We'll cut through the park
Stick to the path
I can't stick to the path
'Cause I dream about nothing but you

Eat, sleep, wake
Nothing but you
Eat, sleep, wake
Nothing but you
Eat, sleep, wake
Nothing but you
Eat, sleep
Nothing but you, nothing but you

I may not say it outwardly
So all I have are memories
Those looks at the start, the words in the dark
But never a flame, we just wanted the spark
Awkward hearts…

hpn eat sleep.jpg
hpn smell taste touch.jpg
John KistermannComment