Music brings people together

Vandaag de laatste Pinkpopdag 2019 en wat was tot nu toe de beste act???????????????????? Dat was het publiek in verbondenheid met muziek en elkaar. Gisteravond  eerst 1 uur gedanst met Sonja, Vera en René bij Mark Ronson  en daarna 2 uur lang gedanst en fun gemaakt met vele onbekende HUMANS tijdens silent disco op PP-terrein en mijn longen uit het lijf gezongen op de muziek vanuit 3 kanalen van In The End Linkin Park tot Don't stop me now van Queen en van Rammstein, David Bowie, Sia naar Nirvana. Ik ging uit mijn dak en betrok ook de aankomende of vertrekkende bezoekers bij mijn muziekplezier met obades, maffe dansacts. Sorry Sanne&Vera, Lars&Ivo en vooral Joyce Vliegen & Chris Tates voor mijn opvallende bijdrages toen jullie voorbij kwamen en ook weer niet; puur jezelf zijn echt genieten en dat heb ik van en met velen gedaan-> power to the people  & the music

pink19.jpg
pink20.jpg
pink22.jpg
hpn music3.jpg