Maak gebruik van nieuwe subsidieoptie preventief eerlijk, gezond, veilig leven & werken

De minister stelt € 600.000 beschikbaar voor projecten die zijn gericht op preventieve activiteiten die bijdragen aan eerlijk, gezond of veilig werken en projecten die zien op het vergroten van kennis of bewustwording over eerlijk, gezond of veilig werken.

Zet de subsidie in voor The Lab of Life training

Wij helpen je organisatie of medewerkers preventief hun ervaren werkdruk en stressgevoel te verminderen.? En dat met een wetenschappelijk bewezen effectieve training voor meer energie & motivatie op werk & privé

Afgelopen  week  is de Subsidieregeling Eerlijk, gezond en veilig werk van minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in de Staatscourant gepubliceerd. Met deze subsidieregeling wil het ministerie projecten financieel ondersteunen die bijdragen aan eerlijk, gezond of veilig werk in branches en bedrijven.

Het bewust aan de slag gaan met de thema’s eerlijk, gezond en veilig werk is van groot belang voor het vinden, binden en boeien van goed personeel in een krappe arbeidsmarkt. Werkgeversorganisaties en werknemersorganisaties kunnen subsidie aanvragen voor projecten met als doel het vergroten van kennis of bewustwording over eerlijk, gezond of veilig werk. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan communicatie- of voorlichtingsactiviteiten of trainingen aan groepen. Er is een subsidiebudget beschikbaar van € 600.000,-. Er kan een subsidie worden verleend met een minimum van € 25.000,- en een maximum van € 100.000,- per plan. https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2019-31367.html

Lees hier in het kort de informatie The Lab of Life training voor deelnemers

en stel ons uw vragen info@humanpowernow.com

lol4.jpg
hpn free workshop lol.jpg